Sunday, August 15, 2010

Koleksi Soalan Percubaan Matematik PMR 2010

Post ini dimulakan dengan link soalan Peperiksaan Percubaan negeri Kelantan dan akan dikemas-kini dari masa ke semasa dengan link soalan-soalan dari negeri-negeri lain.

Klik pautan untuk muat turun :

Klik untuk Nota-nota Ringkas PMR

26 comments:

  1. slm..kertas 2 kelantan belum ada lagi ye?

    ReplyDelete
  2. alah kenapa kertas 2 kelantan tak ade?

    ReplyDelete
  3. ada yang xboleh download.melaka P1 n P2. sabah p1 n p2

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. Harap tak siarkan iklan perniagaan di sini

    ReplyDelete
  6. saya nak kertas math terengganu
    susahnya nak dapat...

    ReplyDelete
  7. btlla kertas peperiksaan percubaan terengganu plg sussah nak dpt. maklumla negeri keputusan cemerlang

    ReplyDelete
  8. admin ada tak soalan negeri terengganu berserta skema dia..

    ReplyDelete
  9. Soalan Terengganu dah ada, post ini telah dikemaskini selepas cuti hari raya

    ReplyDelete
  10. awt pelik xtau. ni mesti ada makna di sebalik mi ni.hehe
    anyway.thnks .banyak membantu .
    syok sungguh buat soalan.nikmat2.hehe

    ReplyDelete
  11. skema negeri terengganu tak ada ka??

    ReplyDelete
  12. Terima kasih kerana memudahkan kami semua. Semoga mendapat keberkatan dari usaha anda.

    ReplyDelete
  13. tq 4 easy downloading..hope 2 get all de state trial paper

    ReplyDelete
  14. skema negeri kelantan tak ada ka??

    ReplyDelete
  15. mcm mna plak ngan skema kertas 2 kedah?

    ReplyDelete
  16. jawapan tuk soalan x de ker

    ReplyDelete
  17. trima kasih byk2..dpt amik soalan.moga usaha anda diberkati..

    ReplyDelete
  18. Terimakasih atas usaha ini..Teruskan usaha murni untuk tahun-tahun mendatang..From- http://myhemsmti.blogspot.com]

    ReplyDelete
  19. SEKKUT,Thanks a lot for the upload. Its really help students to make a Good prepare for Real PMR Exam. Tq so much. ^_^

    ReplyDelete
  20. skema kerts 2 kedah belum ade ke?

    ReplyDelete
  21. nak kertas negeri johor.... knape x der??? ssh tol nak carik lagi2 geografi...

    ReplyDelete
  22. salam.tahun ni baru jumpa this site.amat membantu....tambahkan lagi bahan.saya sedia berkongsi

    ReplyDelete
  23. skema jwapan kelantan , trngganu xde ke? hee

    ReplyDelete
  24. kertas soalan pulau pinang and perlis tak de ke?

    ReplyDelete
  25. saya hendak skema jawapan untuk kertas mathematics kelantan 2011 kertas 1 dan kertas 2..tolong!

    ReplyDelete
  26. Assalamulaikum,

    yg selangor 2010 ada ker???

    tq

    ReplyDelete